Добре дошли

Повече от 20 години в пест контрола, множеството доволни клиенти и успехите ни в справянето със сложни ситуации са само част от нещата, които ни правят една от водещите фирми в борбата с вредителите.

Това, заради което можете да разчитате на нас е  екипът от професионалисти, които следят и въвеждат новостите в методите и техническите средства за дезинфекция, дезинсекция и дератизация, както и гарантираното качество на услугите, които предлагаме.

Експерти в борбата с вредителите

Екипът ни е съставен от опитни специалисти, притежаващи удостоверения за професионална квалификация, дългогодишен опит и натрупани знания. За решаване на вашите проблеми може да разчитате на нас от правилното идентифициране на неприятелите, провеждането на ефективна обработка , до даването на съвет за начините на превенция и бъдещо предпазване от вредители.

Гаранции за качество

Професионализмът и дългогодишния опит на нашия екип, използването на висококачествени професионални препарати и съвременна техника, правилното идентифициране на вашия проблем и провеждането на най-ефективния начин за борба, възможно най-бързата реакция от наша страна са нещата, които определят високото качество на извършваната от нас услуга.

 

Нашите УСЛУГИ

Ние се занимаваме с борба с вредители във всичките и разновидности

Нашата мисия е да ви

СПАСИМ ОТ ВРЕДИТЕЛИТЕ

Пловдив

info@biocontrol-ddd.com

0878 701 088

София

info@agenciaddd.com

0899 999 039