ДДД Услуги за дома

ДДД за дома, борба и унищожаване на вредители - насекоми и гризачи - борба с хлебарки и борба с гризачи

Фирма Биоконтрол-ДДД е с дългогодишен опит в професионалното унищожаване на вредители в дома и е лицензирана от Министерство на Здравеопазването за извършване на Дезинфекция, Дезинсекция и Дератизация както в обществени обекти, така и в домове и жилищни сгради. Предлаганите от нас услуги могат да бъдат извършвани еднократно или с абонаментен договор.

Извършване на ДДД услуги в апартаменти и къщи и жилищни сгради

Нашите специалисти извършват обработки  срещу всички видове вредни насекоми          ( хлебарки, бълхи, дървеници, кърлежи, мравки, оси, мухи и др. ) и гризачи – мишки и плъхове.

  • Обработките се извършват в удобно време, посочено от Вас.
  • Използваните от нашата ДДД фирма професионални препарати са от ново поколение – напълно безвредни, с дълготраен ефект и одобрени от МЗ за употреба със съответните за това разрешителни
  • Специалистите от нашата фирма притежават нужната квалификация и дългогодишен опит
  • Цените се определят от квадратура, вид вредител и степен на заселеност. При необходимост от извършване на препоръчителна втора обработка, получавате 10 % отстъпка от първоначалната цена.

При обработка на цели жилищни сгради- кооперации, блокове, входове, цените са преференциални, и се определят след предварителен безплатен оглед.

Запитване за дома

Запитване за дома

Вид вредител

Нашата мисия е да ви

СПАСИМ ОТ ВРЕДИТЕЛИТЕ

Пловдив

info@biocontrol-ddd.com

0878 701 088

София

info@agenciaddd.com

0899 999 039