ДДД Услуги за бизнеса

ДДД Услуги за фирми

Биоконтрол-ДДД извършва професионално  Дезинфекция Дезинсекция и Дератизация  за всички фирми и обекти, които подлежат на задължителни месечни обработки, съгласно  изискванията на РЗИ, Агенция по Храните и Наредба №3 на МЗ (чл.18, приложение №4, ДВ бр.12).

Предлаганите от нас услуги могат да бъдат еднократни или с абонаментен договор за извършване на ежемесечни обработки.

Предлагаме обработки срещу хлебарки, мишки, плъхове, кърлежи и всички останали вредители в различни видове обекти – от хранително-вкусовата промишленост, здравни заведения, училища и детски градини, хотели,ресторанти, магазини, складови помещения,паркове и градини и всички обекти, които имат нужда от борба с вредители.

  • Фирмата е вписана в административния регистър на МЗ под №354/26.11.2008 г и има право да издава всички необходими документи при извършване на ДДД услуга.
  • Екипът ни е съставен от квалифицирани специалисти, притежаващи разрешителни за провеждане на мероприятия по дезинфекция, дезинсекция и дератизация, а дългогодишният им опит е гаранция за професионално извършване на услугата.
  • Работим с най-новите професионални препарати за пест-контрол, производство на водещи в областта компании и одобрени за употреба от МЗ.
  • Цените се определят за всеки един обект след преценка на нашите специалисти и при сключване на абонаментен договор са преференциални.
ДДД за обществени сгради

Фирма Биоконтрол-ДДД е лицензирана от Министерство на Здравеопазването за провеждане на дезинфекция, дезинсекция и дератизация във всякакъв вид обществени сгради – болнични заведения, училища, детски градини, кина, театри, бизнес центрове, административни сгради и др.

Предлаганите от нас услуги могат да бъдат извършвани еднократно или чрез ежемесечни обработки при сключване на абонаментен договор.

Цените за предлаганите услуги за унищожаване на вредни насекоми и гризачи се определят в зависимост от особеностите на всеки един обект и зависят от:

  • Вида на обработката – еднократна или обработки при сключен договор за ежемесечно абонаментно обслужване
  • Площ на обекта
  • Местоположение на обекта
  • Степен на заселеност с насекоми или гризачи
  • Обезопасеност на обекта

За да изготвим индивидуално ценово предложение ние можем да направим безплатен предварителен оглед на обекта.

Нашата ДДД фирма извършва услугата с професионални препарати, които са одобрени от МЗ и имат съответните санитарни разрешителни за безопасна употреба.

След всяка обработка издаваме фактура и протокол, съгласно  изискванията на РЗИ, Агенция по Храните и Наредба №3 на МЗ (чл.18, приложение №4, ДВ бр.12).

Гарантираме качеството на нашите услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация и ако в периода между месечните обработки възникне някакъв проблем, можем да реагираме възможно най-бързо, като за това не е необходимо да заплащате допълнително.

Запитване за бизнеса

Запитване за бизнеса

Нашата мисия е да ви

СПАСИМ ОТ ВРЕДИТЕЛИТЕ

Пловдив

info@biocontrol-ddd.com

0878 701 088

София

info@agenciaddd.com

0899 999 039